Welcome to the pralibel world

Welcome to the pralibel world

De andere Belgische praline

Belgische pralines, opnieuw uitgevonden door Pralibel

Belgische chocolade
Zacht en delicaat. Belgische chocolade. U neemt meer dan honderd jaar flair en finesse in de mond. Want onze chocolademeesters hebben de smaak van onze pralines verfijnd, decennia lang. Het maakte Belgische chocolade wereldberoemd.

Lekkere pralines, nieuwe smaken
Pralibel weet deze visie van vernieuwing en verbetering te smaken. We innoveren graag én zijn ervan overtuigd dat u dit verdient. Daarom zijn we anders en uniek. En blijven we de Belgische praline opnieuw uitvinden. Met smaken, vormen en combinaties die u aangenaam verrassen.

De ‘andere’ Belgische praline
Ervaar een wereld die u nog nooit proefde. Een wereld van lekkernijen, een lust voor het oog, een genoegen voor de smaakpapillen. Neem er nog eentje, grijp uw kans en ontdek de ‘andere’ Belgische praline.


Eén kwaliteit, de beste

Uw pralines verdienen alleen de beste ingrediënten
Pralibel pralines, dat is topkwaliteit. We doen geen toegevingen als het op de kwaliteit van onze pralines aankomt. Alleen de beste ingrediënten komen in aanmerking voor de pralinecreaties die ons label dragen.

Alle pralinevullingen uit eigen keuken
Van de fijnste praliné, over de zachtste ganache, tot de zuiverste karamel, alle Pralibel-vullingen komen uit onze eigen keuken. We stellen ze samen op basis van recepturen die hun succes al lang bewezen hebben. Dat garandeert de uitgelezen smaak en kwaliteit van onze pralines.