Welcome to the pralibel world

Welcome to the pralibel world

After-Dinner-frontpage

De andere Belgische praline

Belgische pralines, opnieuw uitgevonden door Pralibel

Belgische chocolade
Zacht en delicaat. Belgische chocolade. U neemt meer dan honderd jaar flair en finesse in de mond. Want onze chocolademeesters hebben de smaak van onze pralines verfijnd, decennia lang. Het maakte Belgische chocolade wereldberoemd.

Lekkere pralines, nieuwe smaken
Pralibel weet deze visie van vernieuwing en verbetering te smaken. We innoveren graag én zijn ervan overtuigd dat u dit verdient. Daarom zijn we anders en uniek. En blijven we de Belgische praline opnieuw uitvinden. Met smaken, vormen en combinaties die u aangenaam verrassen.

De ‘andere’ Belgische praline
Ervaar een wereld die u nog nooit proefde. Een wereld van lekkernijen, een lust voor het oog, een genoegen voor de smaakpapillen. Neem er nog eentje, grijp uw kans en ontdek de ‘andere’ Belgische praline.


visual homepage kwaliteit

Eén kwaliteit, de beste

Uw pralines verdienen alleen de beste ingrediënten
Pralibel pralines, dat is topkwaliteit. We doen geen toegevingen als het op de kwaliteit van onze pralines aankomt. Alleen de beste ingrediënten komen in aanmerking voor de pralinecreaties die ons label dragen.

Alle pralinevullingen uit eigen keuken
Van de fijnste praliné, over de zachtste ganache, tot de zuiverste karamel, alle Pralibel-vullingen komen uit onze eigen keuken. We stellen ze samen op basis van recepturen die hun succes al lang bewezen hebben. Dat garandeert de uitgelezen smaak en kwaliteit van onze pralines.

10077_visual facebook 2

'Bite us' op Facebook

Als eerste onze nieuwe producten ontdekken?
Op de hoogte blijven van onze acties?
Een gloednieuwe Pralibel boetiek bezoeken?
Of lekker watertanden bij de foto's van al onze heerlijke lekkernijen?

Proef van onze internationale Facebook-pagina.

En maak deel uit van een gemeenschap van chocolade-afficionado’s die verbonden zijn door één passie: volgen hoe Pralibel de harten van de internationale chocoladewereld sneller doet slaan.

IP-OMK-PRB-072-01 (5)

ITQI Superior Taste Award

Pralibel After Dinner Chocolates wint
Het International Taste & Quality Institute heeft een unieke Superior Taste Award toegekend aan onze After Dinner Chocolates. ITQI is internationaal de belangrijkste organisatie van chefs en sommeliers voor het testen, bekronen en promoten van superieur smakende voeding en dranken.

De Award bekroont producten die de smaakverwachtingen van de juryleden overtreffen en daarom het respect van de voedingsindustrie verdienen.

Wereldberoemde desserts
Onze After Dinner Chocolates, de meest recente toevoeging binnen het Pralibel Collection-gamma, zijn een moderne interpretatie van enkele wereldberoemde desserts. Deze pralines bestaan in vier smaken (Eclair, Tiramisu, Karamel & Fleur de sel en Spice Cake).

De ideale afsluiter na een heerlijk diner.
Ontdek ze hier!