Rudolf Sulmon, een ondernemer uit het Vlaamse plaatsje Avelgem, neemt in Brussel een pralinewinkel over.
Rudolf Sulmon, een ondernemer uit het Vlaamse plaatsje Avelgem, neemt in Brussel een pralinewinkel over.
Rik Deleu, een geniale chocolatier, start een eigen artisanale chocolaterie voor de lokale markt in België.
Paul Sulmon, de zoon van Rudolf, leidt Pralibel en neemt samen met een groep ondernemers de chocolaterie van Rik Deleu over.
Pralibel groeit en verhuist naar een nieuwe en hypermoderne chocoladefabriek.
Pralibel wordt licentiehouder van Max Havelaar en producent van Fairtrade pralines
Pralibel verdriedubbelt zijn bedrijfsoppervlakte.
Pralibel krijgt de ‘Trends Gazelle’ onderscheiding voor de snelst groeiende kom in de voedingssector in Vlaanderen.
Pralibel zijn bedrijfsoppervlakte nog eens tot 15.000 m2.
De Britse retailketen The Co-op, verkiest de Pralibel-ballotin tot product van het jaar.
Start van de Pralibel franchise met de opening van de 1e boetiek in Bouillon
Pralibel neemt de merken ‘Luxury Belgian Chocolate’ en ‘Chocolate Meets Wine’ over.
Pralibel innoveert met de pralines Dessert Chocolates en Cups.
Pralibel bespaart 20% energie door de installatie van 10.000 m2 zonnepanelen.
Pralibel wint de derde prijs voor ‘Innovative product’ op ISM 2011 voor de Dessert Chocolates.
Pralibel wint de ITQI Superior Taste Award voor de After Dinner Chocolates.
Voor het tweede jaar op rij wint Pralibel een ITQI Superior Taste Award. Dit maal zijn het de Florines die de felbegeerde prijs wegkapen.
U kan ze hier ontdekken!